Ninnibeth


Jag är född -69 i Gävle, men bor sedan -88 i Stockholm, numera närmare bestämt i ett radhus i Akalla i norra Stockholm. Tillsammans med min kubanske make har jag två barn, B som är en eftertänksam, analyserande tjej som föddes i mars -99 och E, en sprallig, kramig kille som föddes i augusti -01.

När jag inte ramlar runt på nätet sitter jag gärna med näsan i en bok eller kramas med ungarna & maken. Jag försöker simma och power-yoga när jag tar mig tid & försöker ta mig i kragen för att det ska bli nå’t regelbundet…

Jag har inga större ambitioner mer än umgås med familj & vänner, jobbet för mig är en inkomstkälla, ingen språngbräda.

Bloggen för mig är ett sätt att hålla kontakt med vänner & få lite stolpar här i livet; kanske en indirekt fortsättning på mina tonår som dagsboksskrivare?

4 kommentarer

4 tankar om “Ninnibeth

 1. Hej!

  Råkade snubbla över din blogg och läste att du är gift med en Kubansk man.
  Jag är själv tillsammans med en kuban (bor fortfarande på Kuba) och jag har lite frågor och funderingar som jag gärna skulle vilja ventilera med någon med erfarenhet. Om du känner att du har något att dela med dig av, stort eller smått) så får du gärna skicka ett mail! Vore till mycket hjälp!

  Mvh
  Tea

 2. Nu kollade jag din presentation och du har ju två barn, haha. Min man är mycket förvånad. Han har länge trott att du hade fyra-fem stycken. Var kan han ha fått det ifrån??? 🙂

 3. Hej på dig. Sökte efter lite info som förde mig hit. Läste om dig som är gift med en kuban. Ville då bara hälsa. Själv är jag kubanska gift med en svensk man och har 3 barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s