Regnigt, soligt, roligt & gott


Det är vår helg i ett nötskal!

I fredags käkade vi en snabb middag och drog sedan iväg till Kista där våra vänner D&A’s äldsta dotter N köpt lägenhet tillsammans med sin make.

De fick nycklarna i onsdags, och flyttar in idag, måndag.

Kruxet var bara att sovrummet var mörklila & vardagsrummet ceriserosa…

Så vi hjälpte till att skrapa bort tapeter, spackla och stöka iordning.

Framåt 21-tiden kom vi fram till att det där med middag hade glömts bort (maken & jag var fortfarande mätta, men E var hungrig precis som de andra som inte ätit. Pizzerian nedanför hade precis stängt, så vi packade in oss i bilarna & drog till Akalla istället. Vi släppte av E i Akalla centrum eftersom han hade cyklat till t-banan på morgonen för att hinna i tid till skolan, men glömde hämta cykeln på vägen hem.

Han berättade när vi möttes upp hemmavid att kodlåset hade blivit klippt av cykeltjuvar, men som tur var så hade han också låst låset som sitter monterat på cykeln, så de hade inte kunnat sno cykeln iallafall.

Börjar bli så jävla trött på böset som hänger i Akalla – cykeln stod parkerad mitt i centrum, bredvid Ica & ut mot torget, likt förbannat så försökte de sno den – mitt framför ögonen på folk!

A hade gått & handlat och vi gick hem till dem där E fick pizza, och maken & jag en varsin drink och trevliga samtal innan vi gick hem. 🙂

På lördagen var det 85-årskalas hemma hos R&M; lilla M fyllde 11, och R’s pappa 74.

En trevlig eftermiddag & kväll med många vänner, samtal, dans och fiesta. Och alldeles för mycket vin… 😉

På sönda’n åkte vi till Kista igen för att måla det som hade slipats & grundmålats på lördagen när vi var på fest. Och för att äta empanadas medan vi väntade på att färgen skulle torka så vi kunde måla andra lagret färg… 🙂

Idag går flyttlasset, men då kan vi inte vara med & hjälpa till tyvärr; men har lovat att komma över och fixa i veckan om det behövs.

Efter att vi målat klart åkte vi till R&M för att hämta bilen som vi lämnat där (vi hade ju båda druckit på festen, så vi lämnade bilen där & fick skjuts hem med en kompis istället); och fick en kopp kaffe för besväret… 😉

Se’n fortsatte vi till Jakobsberg där vi skulle hämta dotra; men det var ju rejäla översvämningar där pga allt regnande, så vi fick åka kringelkrokar för att ta oss fram.

Hemma var vi först vid 21; så jag duschade & stöp i säng – vilken helg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s