Buzzador – test av Old el Paso Tortillabåt


Då är det dags att buzza igen!

Reklamavbrott:

——————————————————————–

Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är ninnibeth): http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=ninnibeth

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=ninnibeth

Med ojämna mellanrum får man hem grejer att testa och berätta om för sina vänner; jag har fått kyckling, ost, kaffe, godis, duschtvål, kryddor, krämer mm, mm. Man antecknar lite om produkterna, vad vännerna & en själv tycker om det & rapporterar till Buzzador efter utfört test. Det är helt klart värt ”besväret”, du får inga kontanter, men att få testa nya artiklar är ju skoj! :)

————————————————————————-

Det här fick jag hem den här gången:

IMG_20140902_164620

Två förpackningar Old el Paso Stands n’ stuff tortillabåtar och två kryddpåsar taco mix.

Så här blev det:

IMG_20140908_092316

Det blev lite blandade recensioner av ”båtarna”, men alla var rörande överens om att den nya kryddningen var mycket godare och mer ”autentisk” än tidigare; tydligare smak av spiskummin & lite mer ”sting” – med beröm godkänt!

Vad gäller båtarna så tyckte jag att det gick åt mer ”fyllning” till dem, och inte heller var de vidare lätt-ätna; men det kan ju också ha med att jag är en tortilla-vikare av rang att göra… 😉 Båda ungarna gillade dem, och åt så magen stod I fyra hörn, maken var lite mitt emellan – det är ju mat, så varför klaga… 😉

Mina vänner har alla tyckt att det är himla praktiskt; speciellt de med mindre barn så man kan ”rulla” ihop dem, och t o m mina latino-vänner tycker att det smakar mer riktigt & mindre ”svenskt”.

Med beröm godkänt alltså! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s