Oj, det här måste vara rekord!


Dryga två månaders bloggpaus… verkligen dags att plocka upp stafettpinnen igen!

Vad jag haft för mig?

En hel del! 🙂 Det har firats 40-årskalas för min fina vän G, och även barnkalas för hennes yngsta & äldste son (grabbarna fyller i juni & juli, så de fick gemensamt kalas, mellangrabben fyller i december, så han får dela med pappsen som fyller i februari..). På midsommar grillade vi gris & huttrade; måste ha varit den kallaste midsommarn på länge! Men vi grillade, skrattade & dansade i alla fall.. 😉

Sommarsemestern tillbringades uppe i Portinatx på Ibiza; soligt & varmt så klart, även om Stockholm faktiskt var varmare ett par dagar när vi var där… Ibiza levererade som vanligt, men hotellet, Club Vista Bahia, blev vi besvikna på. Mer om det i ett separat inlägg.

Jag passade på att fylla år på Ibiza också; vi firade på Ca na Pepeta, som var väl värd omvägen!

Skolan har startat, badrummet ska vi snart sätta igång med, och imorgon firar vi sonens tonårsdag med kalas; hoppas bara att solen skiner på oss!

2 tankar om “Oj, det här måste vara rekord!

  1. Du har hunnit med en del och jag förstår att det har varit trevligt. Fylla år själv och fira någon närstående, bara det är ju roligt.
    Trevligt att resa utomlands och se något annat. Vad gäller vädret så har ju vi haft en solig och varm sommar, många värmerekord är slagna.
    Nu tycker jag att det är skönt, lite halvsol och inte så hett. Men, vi är olika vi människor och jag tror att du älskar sol och värme.
    Hoppas att det blir en fin dag i morgon.
    Kram till dig och välkommen tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s