Ingen bra dag för sonen


Hans gårdag började med Nationella prov i NO (Jäklar vilken tuff vår 6:orna har i år!), sedan hade han 10 minuter på sig till skolgården för samling & halv friluftsdag borta på Sätra IP. En kvart hade de på sig att äta sin matsäck på innan det var dags att sätta fart med alla aktiviteter.

Han lyckades göra illa stortån med en kulstötningskula (han skulle släppa den på marken, men släppte den istället på stortån…); men ”Jag vill ju ha bra betyg, så jag sprang så fort jag orkade när vi skulle tävla på 100m, så nu har jag ingen känsel i tån…”.

Det var bara att åka till Bredäng & hämta honom eftersom han knappt kunde gå, och tån var rejält svullen, om än inte missfärgad…

Vi åkte förbi Lättakuten på Astrid Lindgrens/KS, men där var det 2-3 timmars kö minst, och sonen är inte överdrivet förtjust i sjukhus, så han övertygade oss att vi kunde åka hem.

Imorse var han själv förvånad att han inte hade mer ont i tån; den var bara småöm och inte alls svullen. Tur att vi gjorde som han sa & åkte hem från akuten igår! 😉

En tanke på “Ingen bra dag för sonen

  1. Så stessigt det låter.
    Det var mycket för sonen på en och samma dag. Skönt att det inte blev något brutet eller så, utan att det går över av sig själv.
    Trevlig helg och kram till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s