Jävla skitdag!


Ja, igår var ingen bra övningskörningsdag… En så’n där riktigt ofokuserad virrdag när allt gick fel. 3 varv i rondellen (cirkulationsplatsen!) blev det en gång innan N var nöjd med hur vi tog oss ur den…

Det värsta är att jag ju tyckt att både rondeller & att backa har varit mycket lättare än vad jag fruktat, men igår så var allt svårt.

Gissar att det har en hel del att göra med att jag sovit skrutt den senaste tiden; att vara trött när man övningskör är uppenbarligen ingen bra kombo. N var dock snäll & påstod att jag hanterat lektionen bättre än de flesta av hans elever, men jag ville liksom inte ta in det utan blir bara arg på mig själv.

Men, jag bröt ihop igår & la lite pussel med bitarna igår kväll, så när jag gjorde några teoritest så fick jag faktiskt godkänt på ett för första gången; det känns lite som om bitarna börjar ramla på plats.

Jag har ju inte bara övningskört (även om det känns så), det har varit ganska mycket med möten, skolan, läxor och framför allt badrummet som tagit upp tiden; vi har fortfarande inte börjat riva eftersom lite planer inte blev som planerat, men det har jag överlåtit åt maken nu vilket säger en hel del om min stress för tillfället. Jag är ju ett kontrollfreak ut i fingertopparna, så bara det att jag ens bett maken ta över är en gigantisk grej…

En tanke på “Jävla skitdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s