Party-påsk


Ni som brukar komma hit vet ju att vi ofta är på partaj eftersom vi är 5-6 familjer som umgås och då blir det ju en hel del födelsedagar; men den här påskhelgen är nog den ”värsta” hittills…

Först firade vi dotras 14-årsdag på fredag; våra kompisar i Skogås hade bokat deras kvarterslokal åt oss så vi skulle slippa försöka få huset presentabelt mitt i kaoset.

Vi hade lite att handla inför kalaset så jag mötte upp familjen i Kista där vi först åt & sen handlade det vi behövde. När vi var på väg hem ringde G & tyckte att vi väl kunde komma dit med kalasgrejerna redan på kvällen så kunde dom bära dit det till lokalen när de fick nycklarna?

Sagt & gjort; vi packade bilen & drog dit; drack en snabb kaffe & sedan åkte vi hem; men sonen lämnade vi kvar så han skulle få en dag extra med A.

Vi var i Skogås runt 13 på fredagen efter att ha hämtat tårtan på Ica Maxi; en svart princesstårta som G sedan dekorerade tillsammans med B:

Tårta

Kalaset blev skoj & dotra var nöjd; några vi bjudit kunde inte komma, men i det stora hela var det stor uppslutning; lagom med mat kvar så vi hade till lunch dagen efter.

Vi sov över hos G&M och blev kvar till efter lunch; se’n drog vi hem (utan E igen) för att kamma till oss & åka på kalas 2.

Det var för en av mina äldsta vänner; C, som fyllde 49. Som vanligt en trevlig kväll med mycket prat & skratt; precis som kalaset på söndagen för hennes tvillingsyrra (& också lika kär vän) på söndagen.

På söndag förmiddag fick vi åka till Skogås & hämat hem E som var lite snorig & småvarm; de hade varit ute två dagar i rad & byggt koja, så det kändes bättre att ha honom hemma ett par dagar så han inte blir sjuk tills vi ska till Sälen på onsdag…

Så efter 3 dagar av kalas som alla slutade efter midnatt var vi tämligen sega igår; maken mekade med bilarna hela dagen; dotra åkte till Kista med en kompis & sov över hos henne sedan medans jag & E tog det lite lugnt hemma. Eller ja; jag röjde & tvättade kläder och E följde med pappa till Biltema en vända också…

Nu har vi sorterat & packat skidgrejerna; ikväll ska vi laga mat & packa de vanliga kläderna. Vi tar med oss två middagar & drickat medans våra vänner tar med sig en middag & frukost.

Ska bli så mysigt att få en hel långhelg med G&M och deras (två äldsta) grabbar – hoppas de gillar att åka skidor så det blir fler gånger! 🙂

 

2 tankar om “Party-påsk

  1. Ojoj, här var det fart och fläkt.
    Roligt då det händer trevliga saker. Men lite mycket på en gång i min smak.
    Hoppas att ni har en fin ledighet med skidåkning och att ni har strålande väder med bra snöföre.
    Kram!

  2. You guys always have so much fun!!! How wonderful to have so many good friends!!! I will have to live vicariously through you. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s