Optimistkalkyler


Tänk att jag har så svårt för att vara realist när det gäller renoveringar hemmavid?!

Fråga mig om middagar & partaj, och jag kan beräkna tidsåtgången & matåtgången ned till minsta lilla beståndsdel; likaså vad gäller resor & packning eller planering. Men när det gäller att fixa något hemma blir jag tids-dyslexiker!

Nu har vi iallafall fått upp ”utjämningstapeten” i sonens rum (fattas några våder eftersom maken bara köpte en rulle till två rum), och ena långsidan är struken en gång. Kvar är att måla kortsidorna & en till strykning på långsidan, och den motsatta långsidan ska tapetseras. Se’n ska vi byta golv & få upp lister och ordna med dörr & dörrkarm innan det är dags att flytta över allt till det rummet & göra om samma procedur med dotras rum.

Och sen till Ikea & köpa nya möbler och skruva ihop dem. Sen är vi äntligen färdiga.

I min skalle tycker jag nog att vi kan vara där lagom till påsklovet, men det är nog lika bra jag ställer in mig på månadsskiftet april/maj?

Vi ska ju hinna med två kalas (dotras tjejkompiskalas på fredag & det ”riktiga” kalaset på långfredagen), se’n är vi bjudna på kalas både på Påskafton & Påskdagen, och tor-sön på Påsklovet ska vi upp till Lindvallen med kompisar också… 😉

Optimist – javisst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s