Smutsiga kläder & otålig son


Inte ringde MediaMarkt nå’ i fredags heller. Inte heller i lördags eller söndags. Men så igår ringde dom iallafall & berättade att E’s mobil kommit in! Vi åkte dit & en lycklig E pyntade upp de 700 kr som var kvar att betala efter handpenningen.

Däremot så hade inte vår tvättmaskin kommit in; dom hade tydligen glömt bort (!) att beställa in den till kampanjen… Men på onsdag kommer den, sa dom… Som om det är ok m 6 dagars väntetid istället för 1-3… Nu ringde dom i förmiddags & sa att dom fixat in en från Nacka, men visst ska vi bli kompenserade… Törs inte komma in i tvättstugan; tror berget når mig till knäna vid det här laget.

I lördags åkte vi hem till våra vänner V&S i Husby för en trevlig middag; trodde det bara skulle bli vi, men väl där så fanns det ytterligare 3 par vid köksbordet. Alltid roligt att träffa nytt folk! 🙂

Vi kom hem närmare 2 på natten; vi försökte ringa till Taxi Stockholm 3-4 gånger, men dom behagade inte fixa fram nå’n bil, så vi fick gå hem. Inte precis bra för min hälsporre, men vad gör man?

Igår var det först en leverantörsträff med jobbet inne i sta’n, se’n utvecklingssamtal med B. Allt går framåt, och speciellt matten går jättebra. Det går också bra i både svenskan & engelskan, men hon har problem med stavningen fortfarande, även om det också blivit bättre. Tips på stavningsknep & annat mottages tacksamt!

Ikväll ska jag på MakeUp Store’s höstevent med en kompis; vann biljetter via Bloggfamiljen! U hade också vunnit biljetter, så vi ska stråla samman där. Skoj med en tjejkväll mitt i veckan! 🙂

Tokig vecka det här; eller vad sägs om det här:

Onsdag: Fixa några trasiga naglar

Torsdag: Shoppa inför

Fredag: E’s pyjamasparty

Lördag: Middag m fd grannar

Söndag: Harry Potter?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s