Kan bli bra fast det inte blir som det bör… :)


Igår vid 11:30 ringde mobilen. B hade haft lunch och lyckades bita sönder en kindtand på en bit mjukt fullkornsbröd… Nu var det ju en mjölktand, så det gjorde ju inget som så, men den hade gått i tre bitar – en svalde hon, en spottade hon ut & den tredje satt fast fortfarande, så det var ju bäst att besöka tandläkar’n…

När vi la på ringde jag FTV i Kista som gav henne tid redan vid 13:15, så det var bara att avsluta, hoppa på bussen & dra iväg hemöver för att hämta henne.

Tandläkar’n tittade & sa att B fick välja om hon ville ha hjälp att dra den, eller om hon kunde vicka lös den själv eftersom den inte satt alltför hårt? Med tanke på att hon redan dragit 7 mjölktänder (nej, inga hål, dom sitter helt enkelt så hårt att inte ens permanenta tänderna lyckas putta bort dom…) så valde hon att försöka vicka lös den istället, speciellt som hon inte hade ont av den.

Så helt plötsligt hade vi tillgång till drygt två timmars spontanshopping mitt på blanka varda’n! 🙂 Vi började med en lunch, se’n raidade vi reaställningarna, speciellt på Cubus där vi hittade tunikor till henne som var nedsatta från 129 till 29 kr; dom är kanske inte vardagssnygga så hon vill ha dom i skolan, men vi köpte två storlekar för stora & vips har hon 3 st långärmade nattlinnen för under hundringen! Och till våren klipper vi ärmarna av dom så har hon sommarnattlinnen också! 🙂

Det blev lite shoppat till E också (3 tröjor) och till mig (2 bh, grått nagellack och en cerise klänning som jag tänkte ha på maken & mins skaldjurskryssning tillsammans med u & hennes karl). Se’n avrundade vi med en varsin mjukglass på McD’s innan vi åkte hem.

Hemma såg jag att MediaMarkt hade rea på tvättmaskiner igen. Bl a den vi blev mest förtjusta i i söndags när vi var där, och den var nedsatt från 5 990 till 3 990 kr! Så det blev till att fixa snabbmiddag (brynte tunnt skivar rostbiff m vitlök, soja & purjo och sjöd det se’n med lite rödvin – snabbt, enkelt & gott!), så drog vi när maken kom hem & vi hade käkat!

B stannade hemma, men eftersom E ville köpa ny mobil för födelsedagspengarna så hängde han med.

Vi hade tur i oturen kan man säga; både tvättmaskin & mobil gick bra att köpa, men dom hade varken eller i lager utan de kommer in idag, eller senast under helgen.

Är ju ingen panik så, men jag ser fram emot att få tvätta utan att höra den stå & stampa där inne i tvättstugan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s