Kalashelg


Mamma kom i fredags, så vi skalade apelsiner & vitlök, blåste ballonger & fixade party-påsar, så när det blev lördag så var det lugna puckar för vår del. Maken hade å andra sidan skjutit upp väl mycket av sin andel av förberedelserna, så han var svettigare än oss när gästerna anlände… 😉

Första gästerna var iofs en hel timme tidiga, så det var kanske inte alltför konstig? Det var ”bara” vänner, så det gjorde ju inte alltför mycket; mamma gosade med 2-månaders medans jag hoppade i partystassen & satte på mig ansiktet.

Vi hade jätteskoj med dans, musik, skratt & skålar; jodå, svågern betedde sig & stack iväg efter att ha hivat en öl efter mig, men det är hans problem… Han har iallafall bestämt sig för att leta rum/lägenhet, och även om maken är ledsen så inser han att det måste bli så… Men nog talat om det!

Vi började grilla grisen vid 12-tiden, men den var inte ätklar förrän vid 9-tiden. 20 kg gris tar sin tid…

Före:

Efter:

E hade önskat sig pengar, och det fick han – i massor. Under kalaset så stoppade vi in pengarna vartefter i en gammal piñata:

Det där rosa under piñatan är f’resten BiB-kylväskan jag köpte till mig själv i födelsedagspresent i somras – rekommenderas varmt! http://www.ninasmat.se/koksredskap/vin-ol-och-bartillbehor-till-festen/kylvaska-fashion-for-boxvin/

Sista gästerna gick strax före 3; dom hade varit på ett bröllop tidigare under da’n & kom vid midnatt för att fira E – det är vänskap det! ❤

Avslutar med en bild på födelsedagsbarnet som lekte med elden, dock utan att kissa i sängen under natten… 😉

Hur mycket han fick totalt? Nja, om vi säger som så så ville han köpa en ny mobil, eller skateboard. Och han kan köpa både och – efter att ha stoppat hälften i födelsedagskistan:

Annonser

2 thoughts on “Kalashelg

  1. Hivade svågern en öl efter dig ??! WTF ?? Det är nog lika bra att han flyttar men himla trist att han ska bete sig som han gör.

    Kram !

  2. Vet inte vad jag ska skriva ang svågern:(
    För övrigt verkar ni ha underbara vänner och det säger väl en del om dig och din familj!
    Hälsningar från Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s