Lucka 15 Bildkalendern


I augusti var B med om sitt livs äventyr!

Av 4 000 sökande var hon en av 12 som blev uttagen för att vara med på en 2 veckors tv-inspelning av den nya serien Piraterna nere i Västerviks skärgård!

Dom bodde i vindskydd tillsammans med två ”ledare” & sov i sovsäck medans inspelningscrew’n hade bokat varenda ledig bädd i Västervik med omnejd. För B var det ju inga som helst problem eftersom hon är scout; hon tyckte tvärt om att det var rena lyxen med stora vindskydd i trä med plastskynken att dra för när det regnade. Fina sovsäckar, liggunderlag & kuddar fick dom också från SVT. Däremot var det andra som inte alls klarade sig lika bra; B berättade att det fanns speciellt en som grät sig till sömns varje kväll nästan. Man undrar ju hur han kunde bli uttagen med mindre att föräldrarna blåljög på castingen? Dom frågade verkligen om allt, och däribland var det bl a om dom hade hemlängtan & sov bra borta… Hur tänker man som förälder om man utsätter sitt barn för så’n ångest bara för att dom ska få vara med i tv?

Det har varit fantastiskt kul att titta på programmen med B & få höra om vad som pågick bakom kulisserna, hur de olika scenerna spelades in & annat. Fast hon teg som muren om hur det gått i tävlingarna & annat som hänt innan vi själva fick se det; strongt gjort!

Hon har fått jättebra feedback från kompisarna i skolan, ingen avundsjuka eller nå’t, förutom en  annan gliring från dom som hon redan inte kommer överens med, men det kunde man ju räkna med? Lite roligt var det när hon var uppe i Bollnäs hos mormor & morfar på höstlovet & mormor tog med henne & E till ett lekland & hon där blev ombedd att skriva autografer åt barn som kände igen henne! 😉

Annonser

2 thoughts on “Lucka 15 Bildkalendern

  1. Hej! Tack för de fina raderna inne hos mig. Guld värt.
    Roligt för B att ha varit med om detta, med TV inspelningen. Ett ljust och fint minne för livet.
    Jag tror att de måste lova att inte avslöja något innan programmen sänds. Det har vi blivit tillsagda om fast vi bara har varit med som publik i en del TV frågeprogram.
    Kram till dig och stressa inte för mycket.

  2. Hej,
    jo, det stämmer bra att dom inte fick säga nå’t om vad som hände – men strongt av en 11-åring att klara av att hålla tyst fast klasskompisar & andra tjatar. Hörde att det var andra som var med som inte alls var lika tysta… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s