Lite tankar om valet


Att jag är mer höger än vänster är väl ingen överraskning för er; jag har ju sett var socialism verkligen innebär under mina resor till Kuba…

Men, jag måste erkänna att jag är besviken på Alliansens närvaro under valkampanjen; ute i mitt Akalla har S en valstuga, och både S & V har stått vid T-banan och delat ut valmaterial, jag har sett M en gång också, men vänstern har en större närvaro. Är det bara i Rinkeby det är politiskt intressant att vara närvarande? Bättre media att ha en stuga där kanske?

Blir besviken när jag ser & hör hur engagerade S är i valrörelsen, och undrar om inte Alliansen inser hur många röster det kostar dom att låta dom Röd-Gröna vinna på walk-over?

S har ett smidigt maskineri som inte ska underskattas!

Att media dessutom älskar att dra fram skräckexempel på hur folk hamnat mellan stolarna i FK-reformen gör ju inte saken bättre… Fast vad dom glömmer att påpeka är att det är FK som utförsäkrar, inte Alliansen. Och rent krasst är det ju så att vi under så många år haft medborgare som tyckt att det varit jäkligt smidigt att leva på bidrag istf att jobba… Speciellt S-väljare har varit väldigt sugna på att skörda vad dom sått… Och tyvärr drabbar ju detta igel-beteende dom som verkligen behöver hjälp. Om en stor andel utnyttjar systemet så misstros ju alla!

Därmed också sagt att det är föga förvånande att SD vuxit; fast det är jävligt farligt att låta ett missnöjesparti få så mycket luft under vingarna. SD verkar tro att ”svartskallar” är roten till allt ont, och om vi bara tvångsblonderar befolkningen så blir vi alla laglydiga, arbetande människor… Folk som uttnyttjar systemet finns i alla kulörer, och soc hade mycket att göra redan innan arbetskraftsinvandringen på 70-talet…

Därför – gör din förbannade plikt som röstberättigad och gå & rösta! En röst på vilket parti som helst är en promille färre för SD. Det är dags att kamma lössen ur håret!

Annonser

4 thoughts on “Lite tankar om valet

  1. hos oss har alla partier varit ungefär lika engagerade. S hade lite mer folk, men å andra sidan stod de på en plats där de redan får alla röster ( i vår kommun har enbart S 50% av rösterna).

  2. I Hässleholm har det varit ett väldigt drag på torget. Allt från hur valstugorna ser ut till åsikter om vems karameller som är godast. Alla partier har varit där och mycket folk har cirkulerat på torget. Väldigt roligt att se

    Skulle man plocka bort invandringsfrågorna från SD:s politik hade det inte varit mycket kvar att stå på. Och att leda och driva ett land handlar om betydligt mycket mer än invandrare. Måtte folk inse i tid att en röst på SD är en röst för kaos.

    Och sedan måste jag gratulera dig till ett mycket bra inlägg!
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s