Lördagsdags


Planerna stod som spön i backen när vi vaknade imorse, men en titt ut genom fönstret & en lyssning på nyheterna reviderade snart listan till noll & intet…

Dotra skulle ha gått & åkt pulka med bästa C, men så fick vi höra att hennes lillasyster (vår guddotter) har haft feber hela veckan, så då kändes det inte som om hon skulle dit.

Maken såg en annons på skidor på Blocket, så det blev en brandkårsutryckning till Viksjö, se’n vidare till Mekonomen & Jula i Barkarby. Därefter Hi-Sport & Coop i Vällingby. På Coop såg vi att dom hade pumpa så middagsmenyn blev oxfilé, rödvinssås, pumpa, mojo & ris.

Vi kom hem & E stack till grannen för att leka med P medans maken blandade oss en varsin mojito till middagsmatslagandet.

Maten blev en fullpoängare; köttet var alldeles perfekt, pumpan & mojon jättemums & såsen hade man kunnat dricka med sugrör – fan va bra jag är ibland! 😉

Kollade Melodifestivalen med B medans killarna tittade på dvd i gästrummet; vi var rörande eniga om att Crucified Barbara skulle gått direkt till Globen. Andra favoriter var Alcazar, Elin & Timoteij som lyfte låtarna med sitt framträdande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s