Morr


I fredags kom E hem från skolan med lapp i ryggäcken. Han hade, ”trots upprepade varningar” inte skött sig & blivit utskickad på fritids. frågade E vad som hänt & han erkände att han pratat utan att ha fått ordet (inte ok), så fredagsfröken hade varnat honom. Strax därefter behöver han gå på toa och försöker säga åt fröken, men då får hon ett utbrott & skriker att ”nu åker du ut!”. E vägrar & försöker förklara att han behövde gå på toa, men hon lyfter honom från stolen & drar ut honom på fritids!

Gissa om jag såg rött! Skrev ett mail till fredagsfröken imorse, med cc till rektor, vice-rektor, ordinarie läraren & fritidspersonal där jag gjorde det klart för henne att jag gav henne en varning att hon måste skärpa sig och ge f:n i att tracka E och bära hand på honom eftersom det inte bara är fel, utan även olagligt. Jag har redan tidigare sett hur hon skrikit, svurit & dragit i två elever, så det är inte hörsägen…

Jag bad samtidigt rektorn att se till att någon annan lärare/personal sitter med på lektionerna för att se till att allt går rätt till.

Fick svar från rektorn nu efter lunch, han skriver att dom ska ta tag i situationen omedelbart så att E ska kunna känna sig trygg.

Äntligen!!! E har haft ångest ända se’n i höstas

Annonser

One thought on “Morr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s