Mycket idag


Idag blir det till att ligga i här på jobbet; ska ju vara ledig imorgon & måste knyta ihop alla trådar…

Har lite eget jag måste fixa också.

Maken handlade nå’n kabel till jobbet igår när han var i Tensta. Bad butiken om kvitto eftersom firman betalar den. Fick lite blickar men får iallafall ett kvitto – där det står ”Pizza 1” 79 kr!

Maken påpekade att det blir svårt att komma till jobbet & få pengar för en kabel när det står pizza på kvittot… Då tar killen i kassan fram en bläckpenna; stryker över texten & skriver dit ”kabel” för hand!

Men å andra sidan så handlade han frukt på Ica Maxi efter jobbet också; dom har ju självvägning där vid fruktdisken, så maken vägde & satte på etiketter som ett duktigt litet hjon, men när han kommer till kassan så slår dom in ett annat pris än det som står på etiketterna! Visserligen inte mycket pengar, men vi är ju inte dom enda kunderna som handlar där – många bäckar små… Men dom måste väl ta igen på nå’t nu när dom inte får märka om köttfärsen nå’ längre…

Annonser

One thought on “Mycket idag

  1. Här i Botkyrka så är de enda som ska väga frukt o grönt är de som scannar själv, det står på skyltar vid vågarna. Men jag vet inte om det gäller överallt.

    Klart det ska stå rätt på kvittot! Hoppas att kassakillen i alla fall satte en kråka på kvittot i alla fall! J-r vad han hade fått höra om det hade varit jag…

    Må så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s