*URK*


Kom på att vi skulle frysa in köttet vi köpte i fredags (vacum-pack, så lång hållbarhet), men när jag plockar fram köttfärsen (ICA’s centralpackade, bäst före 081030) så börjar maken hulka, färsen är likgrå! Ewww!

Ringde till butiken idag & det var inga problem att få pengarna tillbaka – men var det inte det här centralpackade som skulle vara så kvalitetssäkrat jämfört med butikernas egna färs?!

Annonser

2 tankar om “*URK*

  1. Hm, fast… jag är tveksam till att vakumförpackat är nåt bättre för kött…men vad vet jag, som är så bortskämd med kött 🙂 Äckligt låter det hur som helst.

  2. Urk, var vi med om för några månader sedan, jag mannen och dottern kilade in på en superstore för att handla entrecote på extrapris vilket vi tyckte var bra att grilla. Samma kväll skulle min man skära upp det i lagom biffar och kommer då till mig som sitter här framför datan så klart och så säger han visst luktar det konstigt? Ja fy f*n sa jag och såg att det var grönt… vi stoppade in det i påsar och la det i kylen för att lämna tillbaka det.
    Dagen efter var det jag ljuger inte KNALLGRÖNT! och luktade as… ringde dottern, hon hade stoppat hela sin bit i frysen, tog fram den och den var lika knallgrön den.
    I affären hade de aldrig varit med om maken och berättade att under kvällen efter att de hade lagt ut köttet så blev det helt grönt. Jo tack, vi fick kompensation och var glada att vi inte satt där i buskarna med grillen i helgen med stinkande oätligt kött. Det kom från Irland och de fattade inte vad som hade hänt med köttet… ha ha det visste inte Irländarna heller (så klart).

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s