Put Surtrut! :(


Eftersom MärtaGreta varit så tvivlande om ”min” (som jag tänkte köpa) nya mobil har stegräknare så har jag kollat upp det direkt med Sony Ericsson och den har inte stegräknare utan ett ”motionsprogram” där man mäter sträckor med hjälp av gps vilket betyder att det kostar en förmögenhet att räkna steg eftersom den laddar hem kartor ”hela tiden” och varje hemladdat MB kostar runt 15 kr (en karta är ca 500kb)…

😦

Fasen också! Vad ska jag nu köpa?!

Jag har ju tittat på Samsungs MiCoach, men den har ju bara ynkans 2mp kamera och 1GB inbyggt minne; jag vill kunna bygga ut med större kapacitet och det kan man inte på den.

Samsung Touchwiz är snygg, har bra kamera (5 mp) & bra minne (240 MB inbyggt & möjlighet till 8GB med utbytbart minne); hade den bara haft stegräknare hade den varit perfekt (förutom att den kostar en tusing mer än SE’s W760i) och med tanke på allt strul jag haft med min Samsung MP3-spelare och deras dåliga support så vet jag inte om jag har lust att riskera nå’t med en ny Samsungprodukt…

Hmmmmm, tillbaka på planeringsstadiet alltså; för om jag inte får en stegräknare så vill jag åtminstone ha bra kamera & minne!

Annonser

3 tankar om “Put Surtrut! :(

  1. Jag blev lika besviken, fasen också, nu får min bara inte gå sönder. Den jag har finns ju kvar och det vore ju idiotiskt om de byter ut till enbart GPS-funktionen, som jag sms´ade dig, vad ska jag i urskogen med den när jag inte har täckning ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s